Haber

Aydemir TBMM’de 3 dönemi paylaştı

Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde son kez basın toplantısı düzenleyerek 25, 26 ve 27. Dönem Milletvekili olarak yaptığı çalışmaları “Millete Karşı Sorumluluk” kapsamında ayrıntılı ve belgelerle aktardı. .

Milletvekili Aydemir, üst üste 3 dönem milletvekili olarak görev yaptığını ve yeni dönemde milletvekilliği yapmayacağını hatırlatarak, 25, 26 ve 27’nci yasama dönemlerinde TBMM ve Erzurum’daki çalışmalarından da bahsetti. .

Aydemir, TBMM’nin 3. Dönem Çalışmalarını Paylaştı

26. Dönemde Milletvekili Aydemir, 3’ü Bütçe Kanunları, Kesin Hesap Kanunları ve Bu Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarıları olmak üzere 45 genel kurul konuşması yaptı, 6 kanun teklifi, 4 meclis araştırma önergesine imza attı, 3 kez söz aldı. Genel Kurul gündemine alınmıştır. aradığını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi Hukuku

Milletvekili Aydemir, 27’nci yasama döneminde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı’nın imzaladığı ilki İstanbul Finans Merkezi Kanun Teklifi olmak üzere 5 kanun teklifi sunduğunu ve 74’ünde imzası olduğunu bildirdi. kanun teklifi ve 33 meclis araştırma teklifi.

Milletvekili Aydemir, 27’nci dönemde 6’sı Temel Kanun Teklifi, 4’ü Bütçe Kanunları ve Kesin Hesap Kanunları ile Bu Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi olmak üzere 88 defa Genel Kurul’a hitaben, 14 defa da Genel Kurul’a hitap etti. -Bu dönemde konu konuşmaları. açıkladı.

Aydemir’den 25, 26 ve 27. Dönem Çalışmaları

Milletvekili Aydemir, 7 Haziran 2015’te 25’inci yasama döneminde Milletvekili seçildiğini ve seçimden 5,5 ay sonra erken seçime gidildiğini belirterek, 26’ncı dönem AK Parti olarak yeniden temsil yetkisi kazandığını bildirdi. 26 Eylül 2015 seçimlerinde milletvekili.

Doğru Geldi, Yanlış Yıkıldı

26’ncı dönemde terörle mücadele adına tarihi bir süreç yaşandığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, 15 Temmuz 2016’da FETÖ iblislerinin milli iradeye ihanet ettiğini hatırlattı. terör, Cumhurbaşkanımız o vasiyeti yaptı, ardından ortaklarının, ortaklarının birlikte yürüdüğü fetö ihaneti başladı. Anıtsal Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milli iradenin önderi olarak tarihi bir dirayet kaydetti ve hainleri zillete gömdü. 252 kardeşimiz bu FETÖ ihanetine karşı mücadele ederken şehit oldu. Neticede Hak geldi, batıl yıkıldı, Milli irade Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tarihi bir duruş ve yükseliş gösterdi, FETÖ iblisleri ebediyen lanet altına alındı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

26. dönemin bir diğer ayırt edici özelliğinin de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş süreci olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerekli düzenlemelerin yapıldığını hatırlatarak, 16 Nisan 2017 referandumunda anayasa değişikliğinin ezici bir çoğunlukla kabul edildiğini hatırlattı. .

Milletvekili Aydemir, 26. dönem Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olarak biri geçici olmak üzere 4 bütçe taslağının görüşüldüğünü ve hemen hemen tüm bakanlıkların bütçesi ile ilgili toplantılarda söz aldığını belirterek, kararlılığı iletti. ve milli iradeden beklentileri olduğunu belirterek, seçildiği il olan Erzurum ile ilgili talepleri dile getirdi.

24 Haziran Seçimleri

Alınan erken seçim kararıyla 24 Haziran 2018’de seçimlerin yapıldığını ve 3’üncü dönem odağında Erzurum’dan Milletvekili seçildiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk başkanını millet iradesinin seçtiğini belirterek, şunları kaydetti: devrin prestijiyle parlamenter hükümet sisteminin son milletvekillerinin ortasındaydı. .

Yabancılar tarafından ekonomiÜzerinde Oynanan Flört Oyunları

27’nci dönemde yabancı orduların ülke ekonomisini çökertmeyi amaçlayan bir döviz sayacı sahneye koyduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağ dışı bir anlayışla ortaya koyduğu yaklaşım ve projelerle bu oyunu bozduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, küresel Kovid19 salgınının patlak verdiğini söyledi. , millet için büyük zorluklar yaşandı ve 2 yaşındaki siyaset ve ekonomide salgının damgasını hatırlattı. Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üstün devlet adamlığıyla bu krizin aşıldığını belirterek, Türkiye’nin 150’ye yakın ülkeye sağlık desteği vererek küresel bazda gündem oluşturduğunu ifade etti.

Plan ve Bütçe Komisyonu Çalışmaları

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 27’nci devrinde de görev aldığını, devir sırasında bütün bakanlıkların bütçe toplantılarında Erzurum’a ilişkin notlar alındığını, sahada milli iradeden alınan tespitlerle konuşma yaptığını anlatan Milletvekili Aydemir, Cumhuriyetin 100. yılı ve Türk Yüzyılı bütçesini yaptıklarını belirtti. Bir ilke imza attıklarını da belirtti.

Başkanımızdan Allah Razı Olsun

Milletvekili Aydemir yaptığı sunumda 3 kez milletvekili olduğunu belirterek, kendisine bu fırsatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve oylarıyla kendisine destek olan Dadaş’a minnettar olduğunu söyledi. Bana milletime hizmet etme imkânını veren Cumhurbaşkanımızdan Cenab-ı Allah razı olsun. ‘ söz konusu

En Çok Önderliğimizi Destekleyecek Bu Çifte Millet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın abidevi bir şahsiyet ve bir dünya lideri olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, “Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet vurgusuyla ülkemizde kardeşliği, birliği ve beraberliği sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız; ezici bir çoğunlukla yeniden seçilecek ve bu duacı millete hizmet etmeye devam edecek inşaAllah.’in izniyle.’ dedi.

Aydemir’den teşekkür

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen basın toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan ve üyeleri AK Parti Grubu’na da teşekkür eden Milletvekili Aydemir, “Bu üç dönemde milli iradenin sesi olmaya çalıştık. , hem genel kurulda hem de komitelerde. Hiç kimseye iftira atmadık, iftira yemedik, ötekileştirmedik, aşağılayıcı sözlere tenezzül etmedik. Dadaş’ın siyaset alanında yetiştirilme tarzını da ortaya koyduk. ‘ söz konusu.

Basınımıza minnettarız

TBMM Muhabiri sıfatıyla tüm Erzurum basınına, ana akım basın ve medya kuruluşlarına ve mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında 400’ün üzerinde basın toplantısı düzenlediğini, Bu toplantılar basın mensupları tarafından ilgiyle karşılandı. Ve organlarına özel bir şükran borcumuz var. ‘ sözünü kullandı.

Reform ve Yatırımlarla Tarih Yazdık

Milletvekili Aydemir, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak görev yaptığı üç dönemde tarihi reform ve projelerin imalarının yapıldığını, yurt genelinde yatırımların arttığını, ulaşımdan sağlığa, sağlıktan sanayiye her alanda bir yatırım tarihi yazıldığını kaydetti. eğitimden turizme, spordan ticarete.

Dönem Erzurum Yatırımları

Milletvekili Aydemir düzenlediği basın toplantısında milli iradenin temsilcisi olarak görev yaptığı üç dönem odağında Erzurum’da gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlere de değinerek, ilin Sağlık, Eğitim, Turizm, Ulaşım ve Spor olduğunu söyledi. dönemde hayata geçirilen projelerle il, 2. OSB olan Şehir Hastanesi’ne devredildi. Başarılı bir kariyer elde ettiğini ve bunun özel şube yatırımlarını Erzurum’a yönlendirdiğini söyledi.

Erzurum Her Alanda Marka İl Oldu

Milletvekili Aydemir, adı geçen dönemde Tıp, Pazar Yolu Entegre Hastanesi aile sağlığı merkezi, 112 Acil servis istasyonu, Köprüköy Entegre İlçe Hastanesi ve 15 yataklı 112 Acil servis istasyonu, Oltu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil servis istasyonu, Hınıs Aile Sağlığı Merkezi ve 4 Hekim Topluluğu Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servis, Aşkale Acil Sağlık Ocağı ve 9 Hekim Acil Servis, Yakutiye 12 Mart Aile Sağlığı Ocağı, Tortum Aile Sağlığı Ocağı, Palandöken Nene Hatun Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil Servis hizmete girmiştir.

Havalimanı, Bölünmüş Yol, Baraj ve Tünel Yatırımları

Erzurum Havalimanı’nın dönem içerisinde her türlü iklim koşulunda hizmet verebilecek konuma taşındığını, kentin 700 kilometrelik bölünmüş yola kavuştuğunu, DSİ’nin HES ve sulama baraj ve gölet yatırımlarında rekor bir projeyi hayata geçirdiğini ve Erzurum’un Erzurum’un 1. barajlar şehri. altyapısı olmayan köy kalmadığını, kırsal kesimde refah düzeyini yükselten hizmetlerin yürütüldüğünü duyurdu.

Basın toplantısında görev yaptığı dönemde Erzurum’un bir geçitler şehri haline geldiğini ve Erzurum’un denize ulaştığını ifade eden Milletvekili Aydemir, Ovit, Pirinkayalar, Kop, Palandöken, Salmankaş, Çirişli, Kireçli, Dallıkavak, Kırık ve Zigana gibi tünellere atıfta bulundu.

İlçe Bazlı Marka Konsepti

Dönem içerisinde ilçelerin tescilinde tarihi atılımlar yapıldığını, marka ilçe kavramının hayata geçirildiğini ve tüm ilçelerde refahı artırıcı projelerin kayıt altına alındığını belirten Milletvekili Aydemir, ilin kentsel dönüşüm odağında da tarihi hizmetler aldığını belirtti.

Eğitim Yatırımları

Sunumunda Erzurum’un eğitim alanında aldığı hizmetleri hatırlatan Milletvekili Aydemir, kendisinin de imzasını taşıyan Eğitim Kampüs Projesi önerisinin hayata geçirilerek ilin kampüse kavuştuğunu belirterek, Erzurum’un iller arasına katıldığını belirtti. Ziraat ve Hayvancılık Lisesi olan.

Erzurum’da görev yaptığı dönemde Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi ile ilgili geliştirilen projeler ve gerçekleştirilen yatırımlar hakkında da bilgi veren Aydemir, ilgili belgeleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Vakıf Anıtı ve Pasinler Markası

Erzurum Kültür ve Turizm yatırımları hakkında da kapsamlı ve belgeli bir sunum yapan Milletvekili Aydemir, Erzurum’da Anadolu tarihinin yazıldığını, 1048 Pasinler Zaferi ile 1071 Malazgirt Zaferi’nin hazırlandığını, ilk kuruluş senedinin yazıldığı Pasinler’in Türkiye’nin başkenti haline geldiğini belirtti. Anadolu Vakıflar Tarihi’nin başkenti. Vakıf Anıtı’na kayıtlı olduğunu belirtti. Aydemir, Vakıflar Anıtı’nın yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Erzurum adına minnet ve şükranlarını ilettiğini kaydetti.

Erzurumspor

Milletvekili Aydemir, Erzurum’un sportif ruhunu ve duruşunu ifade eden Erzurumspor’u hem Genel Kurul’da, hem Plan ve Bütçe Komisyonu’nda hem de basın toplantılarında gündeme taşıdığını belirterek, TFF camiasının dikkatinin çekildiğini ifade etti. mavi-beyazlı gruba yapılan haksızlıkların anlatıldığını, bunun tutanak ve tutanaklarla teyit edildiğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yeni stat yatırımı sözünü aldıklarını paylaştı.

Aydemir, tüm yatırımların Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki hükümetlerin, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın işi olduğunu, milletvekili olarak da katkı verdiklerini belirterek, komisyonlarında ve kurullarında Erzurum’u gündeme getirmek için özel dikkat ve hassasiyet gösterdiklerini söyledi. genel kurul çalışmaları.

14 Mayıs Seçimleri

AK Partili Aydemir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, 14 Mayıs’ta yaklaşık 65 milyon seçmenin sandık başına gideceğini ve önümüzdeki 5 yıl boyunca kendilerini yönetecek isimleri belirleyeceğini söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin, “Muharrem İnce’ye yönelen seçmen, sandıkta bunu yapanlara demokrasi dersi vermiş olur.” söz konusu.

Demokrasinin, halkın iradesinin sandığa gereği gibi yansıdığı ve faul yapılmadığı zaman en üst yönetim biçimi olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, Taşra Partisi Genel Başkanı İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmek zorunda kaldığını söyledi. ona karşı bir komplo.

İnce’nin başaramadığı için değil teyp kumpası nedeniyle adaylıktan çekildiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, “Adamımız haklı olarak ‘Böyle bir şey yok’ diye kızıyor. “Adaylığından vazgeçirmek için belinin altından vurdular. Bu yıllarca konuşulacak. Muharrem İnce’ye yönelen seçmen, bunu yapanlara sandıkta demokrasi dersi verecektir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Görüşü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akıllı bir cumhurbaşkanı olduğunu ve onu yenmek için çok oyunlar oynandığını söyleyen Milletvekili Aydemir, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu ülkeyi hakkıyla yöneteceğine kaç kişi inanıyor?” diye sordu.

Millet İttifakı’ndan yapılan açıklamada, “Recep Tayyip Erdoğan hadi gidelim, sonra bakarız.” Milletvekili Aydemir, “Böyle bir rezalet olur mu? Milletimizden rica ediyorum, sandığa gittiğinizde bu resmi gözünüzün önüne koyun. Aksi halde önümüzdeki 5 yıl öyle bir hale gelecek ki, nasıl çıkacağız diye düşünürsünüz.” terimleri kullandı.

Türk Dünyası

Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkmenistan Dostluk Kümesi Başkanı olduğunu ve Türkiye Devletleri Parlamenterler Meclisi (TÜRKPA) üyesi olarak görev yaptığını belirterek, “Onu reddeden bir kişi olarak. Türk Dünyasına yüreğini emanet ediyor, bunu nasip eden Yüce Allah’a hamd ediyorum. diye yalvardı.

Basın toplantısının sonunda Milletvekili Aydemir, Erzurum’un tarih yazan, aziz Destanı ile Çanakkale ruhunu öne çıkaran bir şehir olduğunu, tarihin nabzının Erzurum’dan attığını vurgulayarak, “Çünkü Bu vatanı vatan yapan ilin adı Erzurum’dur.” – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk, rus, özbek Arnavutköy escort bayan iletişim
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort