Teknoloji

Dünyanın Dev Teknoloji Şirketleri Türkiye’de Yatırımlarına Devam Ediyor

Dünya devi teknoloji şirketleri Türkiye’de yatırımlarına devam ediyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarını hızlandıran Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve ekibi Güney Kore’ye gitti. Hyundai, LG Electronics ve diğer markaların Türkiye’deki yatırım fırsatları konuşuldu.

Türkiye, Güney Koreli şirketlere teknoloji yatırımı çağrısında bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, teknoloji yatırımlarını Türkiye’ye çekmek amacıyla Güney Kore’ye ziyarette bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, bir dizi önde gelen Güney Kore teknoloji şirketiyle görüşmelerde bulundu.

Güney Kore’deki toplantıda Hyundai ve LG Electronics’in Türkiye’de yapabileceği yatırımlar konuşuldu. Yeni ve yenilikçi teknoloji yatırımları için doğru adresin Türkiye olduğuna da dikkat çekildi.

Hayaller gerçek oluyor: Teknofest projeleri girişime dönüşüyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın paylaştığı açıklamada, “Güney Kore’deki Hyundai, LG Electronics ve Samsung yöneticileriyle Türkiye’deki yatırım fırsatları hakkında toplantılar gerçekleştirdik. Güçlü sanayi altyapısı, ihracat potansiyeli ve nitelikli insan kaynağıyla, Türkiye yeni ve yenilikçi bir ülke, teknoloji yatırımlarının doğru adresi.

Siyasi ve ekonomik istikrar, küresel markaların Türkiye’ye olan yatırım ilgisini artırıyor. “Yüksek teknolojili üretimimizi ve ihracatımızı artırmak için uluslararası yatırımları ülkemize daha güçlü çekmeyi hedefliyoruz.”

Güney Kore’deki Hyundai, LG Electronics ve Samsung yöneticileriyle Türkiye’deki yatırım fırsatları hakkında toplantılar yaptık.

Güçlü sanayi altyapısı, ihracat potansiyeli ve nitelikli insan kaynağıyla Türkiye, yeni ve yenilikçi teknoloji yatırımlarının gerçek adresidir. ????

Siyasi ve… pic.twitter.com/51YS9PXNIB

— Mehmet Fatih KACIR (@mfatihkacir) 11 Eylül 2023

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu